snel contact

De Halte: 0519-531256

De Berkenplas: 0519-531570

Kantoor: 0519-531672

info@schiermonnikoog-horeca.nl
 Drink- & Eethuis De Berkenplas ligt op circa 5 minuten vanuit het centrum van het dorp Schiermonnikoog, gelegen te midden van de mooie natuur aan de gelijknamige zoetwater recreatieplas. Een plas met goed zwemwater (regelmatig vinden waterkwaliteitscontroles in opdracht van de Provincie Fryslân plaats) met een mooi speelstrand, omzoomt door bos en duin.

 De Berkenplas is een sfeervol, ontspannen  drink- & eethuis met een ruim zonneterras, waar  gezelligheid en een uitstekende kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Het is een unieke locatie om tijdens uw wandel- of fietstocht 'even bij te tanken'. Even genieten van de rust en de ruimte die Schiermonnikoog u elk jaargetijde te bieden heeft. Een unieke plaats ook voor kleine kinderen, vooral als een bezoek aan het Noordzeestrand wat minder voor de hand ligt.

Openingstijden :

April t/m oktober: dinsdag t/m zondag 10:30 – 18:00 uur
In juli en augustus maandag t/m zondag tot ca. 19:00 uur
• Voor actuele openingstijden of wijzigingen kijk op onze facebookpagina.

Tevens kunt u terecht voor het huren van een kano's. Bij afwezigheid van verhuurders kunt u terecht aan de bar.

Kortom: Genieten in een combinatie van lekker eten en drinken, no nonsens bediening en dat allemaal in een zeer relaxte omgeving. 

Daarnaast is  De Berkenplas ook het start- en eindpunt van vele activiteiten van Buitensportcentrum Reactief. En natuurlijk vindt u vaak Lytje Willem om de plas heen.


 wij zijn vriend van         like ons